Svet u meni

„Svet u meni“ istražuje prostranstva i bogatstva sveta u nama. Bavi se pitanjima razvoja individue ali i kako uskladiti svet u nama i svet oko nas i pronaći ravnotežu izmedju to dvoje.

Spiritualna tehnologija

svetumeni | 01 Januar, 2017 21:23

Spirituelna tehnologija je naziv za sistem    koji čine različite metode, načela i tehnike,  čiji je glavni  Cilj   napredovanje i razvoj ličnosti  .

 Autor ovih  jedinstvenih metoda  psihološkog I duhovnog   razvoja je Živorad Mihajlović -Slavinski .  Rođen  je 1937.  godine u Srbiji .   Iako  po struci klinički  psiholog,  rano  počinje da istražuje metafiziku I  započinje svoju duhovnu potragu. Napisao je 29 knjiga  iz domena ezoterije,duhovnosti I samorazvoja.  Osmislio je I razvio, više različitih sistema    u okviru Spiritualne tehnologije ,koji se sastoje iz preko 16  različitih tehnika  I metoda koji  deluju terapijski i     razvojno na čoveka posmatrajući ga kao jedinstveno psihološko, energetsko I duhovno biće.

Ovo su neke od metoda Spiritualne tehnologije :

1. Intenziv gnoz s alternativnim tehnikama ( grupni i individualni )

2. Aspektika

3. Memento

4. śunyata

5. Unutrašnja magija reči

6. PEAT (koji sadrži više metoda  (BazičniPEAT, Duboki PEAT,, DP2, DP-4)..

7. Izlazak iz Matriksa

 

Sistem Spiritualne tehnologije omogućava  osobi da  se reši  emocionalnog, mentalnog,   tereta , razreši negativna stanja i  razvije svoje potencijale u  psihološkoj i duhovnoj sferi i to bez potrebe da ide na drugi kraj sveta ili veruje u nešto. 

Do nedavno je bilo nemoguće zamisliti  da dugotrajni problemi ,  neugodna emocionalna  psihološka stanja , kao što su fobije,nestaju u kratkom vremenskom roku.

Sada je to postalo stvarnost uz pomoć različitih sistema Spiritualne  tehnologije,  koje je moguće lako i brzo naučiti i kasnije primeniti gde god i kad god je to potrebno u životu kao samopomoć ili kako bi pomogli drugima .

 

 

 

Povezani članci:

 

  1. 1.

    O PEAT-u

  2. 2. PEAT- tehnike  

        

Pogledajte još i :

Emisija "Kosmos" gost Živorad Mihajlovic- Slavinski

Kosmos -Slavinski

 

 

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb