Svet u meni

„Svet u meni“ istražuje prostranstva i bogatstva sveta u nama. Bavi se pitanjima razvoja individue ali i kako uskladiti svet u nama i svet oko nas i pronaći ravnotežu izmedju to dvoje.

Moj poklon vama :)

svetumeni | 28 Decembar, 2017 23:01


Mislim da svi znate onaj osećaj kada vas pozovu telefonom i ženski glas vam sa oduševljenjim saopšti :“Moje postovanje  gospodjo  samo danas, imamo jedinstvenu , ekskluzivnu , posebnu  i neponovljivu ponudu samo za vas , nase  verne  kupce .

Eh, pa došlo je vreme da ja uradim nešto slično . Povod je izmedju ostalog i to  sto  blog postoji nešto više od godinu dana !   Za početak nije loše- ne barem sa ove strane tastature.

Drugi je naravno  to što je ovo vreme darivanja a, ovo moj način da vam poklonim nesto lepo i korisno .

Treći  i i ujedno i najvažniji razlog je taj da prećesto ovih dana od ljudi koji su mi dragi čujem kako im je ova godina bila duga, crna i teška. A, ako  je to tako u krugu mojih najdražih prijatelja onda sa sigurnosću mogu da kažem da to nije usamljen slučaj.

I, pored, nadimka koji me prati ipak ne mogu da činim čuda  i da čarolijom epskih razmera oteram zlo i tugu .Ono što mogu je da vam  predam ovaj mali dar. Nadam se da će vam se svideti . Evo stiže Spremni?! :)

Ukoliko su zebnja, zabrinutost (anksioznost) i strah (fobija) sastavni deo vašeg života, bilo da je u pitanju posao, zdravlje ili budućnost kao nepoznanica  i voleli bi ste da to postane prošlost spremna sam da na tome radimo zajedno .

takodje , ako vam se u protekloj godini desilo nešto ružno i jos uvek vas proganja postoji način da i to prestane. I za kraj , ako ste osoba sa invaliditetom ili roditelj deteta sa smetnjama u razvoju verujem da barem deo tereta koji nosite možemo učiniti manjim ako nista drugo .

Tehnika je naravno PEAT. Broj tretmana, seansi, procesa je najčešće  mali. Da li garantujem uspeh ? ne, ali je verovatnoća da ćete se rešiti fobije ili da će napadi panike biti daleko slabiji i redji već posle prvog  procesa je oko 90%.Sličnoje i sa svim ostalim problemima.

Ova ponuda , važi  od3. januara 2018 .

Više o PEAT-u možete pročitati ovde. Više o meni i  kako me možete kontaktirati   pronaćićete na ovom linku

 

Želim da vam u novoj godini svaki dan bude ispunjen  radošću i ljubavlju. Da pronadjete ravnotežu u svojoj duši i tiho mesto pod zvezdama gde ćete moći da sanjate i ostvarite svoje snove. .

 

Jelena

 

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb